Awards

Thuiswinkel Awards

In 2010 is de e-Store van State of Art bij de Thuiswinkel Awards als winnaar uitgeroepen in de categorie beste webwinkel (herenmode) 2010.

HPU heeft in samenwerking met State of Art de afgelopen jaren een e-store ontwikkeld waarin de klant, eenmaal aangemeld, compleet op de hoogte wordt gehouden tijdens het aankoop- en bestelproces. Een koppeling tussen Navision (ERP) en het web is een van de vele aspecten die in deze e-store zijn verwerkt. Andere voorbeelden van gemak voor de klant zijn: een maatfilter, artikelvoorstelfunctie, laatst bekeken artikelen, persoonlijke begroeting en de zoekfunctie. shop.stateofart.com


Zorgwebmonitor

Het Slingeland Ziekenhuis staat op nummer 2 in de 'Zorgwebmonitor', een landelijk onderzoek naar de internetprestaties van 92 ziekenhuizen in het hele land. De Zorgwebmonitor is sinds 2009 een continuemonitor, waarbij de websites drie keer per jaar beoordeeld worden. We spelen samen met het Slingeland Ziekenhuis voortdurend in op nieuwe online ontwikkelingen. Hier is het Kenniscentrum Urologie met een blog en een forum een goed voorbeeld van.

Daarnaast blijven we de website verder ontwikkelen. Hierbij zijn transparantie in het kader van het 'Glazen Ziekenhuis', duidelijke informatie en gebruiksvriendelijkheid de uitgangspunten. De uitslagen en de volledige ranglijst zijn te vinden op de website van de Zorgwebmonitor.