wat doen we | webmarketing | google adwords
Google Adwords

Google Adwords

Certified partner

 

Google Adwords

Google Adwords is een specialistisch vak waarbij wij samenwerken met onze partner Go 4 Goals, een marketing bureau dat zich specifiek richt op Online Marketing. Go 4 Goals is erkend door Google als gecertificeerd specialist op het gebied van Adwords. Door de goede samenwerking is de communicatie kort en duidelijk en kan er snel geschakeld worden.

Een voorbeeld hiervan is dat de resultaten van de Adwords campagnes kunnen worden gebruikt om de SEO gegevens aan te passen. Zo kan er snel worden ingespeeld op zoekgedrag door bijvoorbeeld landingspagina’s op te zetten. Doordat alles meetbaar is kunnen direct de effecten van de campagnes worden gemeten.

Wij kunnen startende Google Adwords gebruikers op weg helpen door éénmalig € 150,- Adwords tegoed aan te bieden. Bent u al bezig met Google Adwords, wij nemen uw activiteiten graag kosteloos onder de loep en geven de mogelijkheden voor verbetering aan.

Bent u geïnteresseerd geraakt in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Google AdWords? Neem dan contact op zodat wij de mogelijkheden van Adwords met u kunnen bespreken.