wat doen we | actief websupport
Actief WebSupport

Actief WebSupport

Effectief uitbesteden van Social media en web-updates

 

Actief WebSupport

Effectief uitbesteden van Social media en web-updates
Social media inzetten? Natuurlijk! Facebook, Twitter, LinkedIn, een eigen YouTube-kanaal; het zijn uitstekende instrumenten om uw merk te versterken en direct met uw doelgroepen te communiceren. Geregeld iets nieuws melden op uw website? Uiteraard! De vindbaarheid verbetert en u toont dat er veel bedrijvigheid in uw onderneming is.

Maar hoe organiseert u het dat u permanent actief online aanwezig bent? Wie is verantwoordelijk voor updates, wie monitort de social media, wie controleert de uitingen? Hoe maakt u de omslag van alleen maar leuk naar effectief, zonder dat u of een van uw medewerkers zich hier continu voor vrij moet maken?

Maak de omslag van leuk naar effectief
HPU kan u ondersteunen bij de effectieve inzet van uw website en social media. Met HPU Actief WebSupport zorgen wij ervoor dat uw website en uw sociale media-kanalen een structurele bijdrage aan uw bedrijfsdoelstellingen leveren, tegen een aantrekkelijk tarief. U bepaalt de richting en het gewenste resultaat, wij nemen gedeeltelijk of geheel de regie in handen. Zo heeft u er geen omkijken naar, maar wel de zekerheid dat uw website en/of social media-kanalen up-to-date zijn en aantrekkelijk blijven voor uw doelgroepen.

Versterk vindbaarheid, klantenbinding en merkstrategie
HPU Actief WebSupport is een compleet pakket aan online ondersteuning. Op basis van ruime internetexpertise kunnen wij uw vindbaarheid, uw klantenbinding en uw merkstrategie meetbaar versterken. Wij richten uw kanalen en pagina’s op een professionele manier in en zorgen voor de juiste mix en frequentie aan nieuwsberichten op uw site, blogs, LinkedIn-updates, Facebook-berichten en tweets. En we monitoren permanent de berichten die voor u van belang zijn.

Maak vandaag nog een afspraak
Maak een afspraak om te ontdekken hoe Actief WebSupport uw merkbeleving, online aanwezigheid én omzet kan stimuleren. Onze adviseurs marketing & social media maken graag een aanbod voor u op maat.