portfolio | stojan visser academy
Stojan Visser Academy

Stojan Visser Academy

Website

 

PortfolioStojan Visser Academy

Nieuwe skills leren, een betere voetballer worden, baas zijn!
De kunst is om de juiste techniek toe te passen waardoor het daadwerkelijk effectief wordt. Dus details als coƶrdinatie en de snelheid van een beweging worden belangrijk.

In 2008 werd Pelota Events opgericht. Beide broers zagen meer in het straatvoetbal dan enkel de ander door de benen spelen met de bal. De passie straatvoetbal werd omgezet in een bedrijfsvorm. In de loop der jaren cruisden ze met hun tricks door heel Nederland, gaan ze regelmatig overzee naar Engeland en zijn bij gelegenheid in Amerika te vinden. Zo werkten de broers met klanten als HTC, EA Sports, Endinet, Panna! Magazine, Nickelodeon en meer. Stojan met name voor de schermen en Milenko wat meer achter de schermen.

Hun passie voor tricks en skills is groeiende. Anno 2014, de Stojan Visser Academy, het nieuwe project waarbij ze jeugdige voetballers beter willen maken. Puur vanuit hun eigen visie.

HPU heeft als partner/sponsor van de Stojan Visser Academy een website ontwikkeld. De moderne dynamische Google vriendelijke website is uiteraard via ons WMS zelf te beheren. Deze is in HTML5 & CSS3 opgebouwd en geschikt gemaakt voor tablets en mobiele devices. Op de website kun je naast de diverse techniektraining modules, Blogs, Nieuws, Interviews en meer omtrent voetbalontwikkeling, techniek en skills lezen.

Kijk op:
www.stojanvisseracademy.nl

Stojan Visser Academy - homepagina intro pagina voetbalschool Stojan Visser Academy: Blog