portfolio | state of art
State of Art

State of Art

Website

 

PortfolioState of Art

In nauwe samenwerking met de dames en heren van State of Art en het reclamebureau AGH & Friends presenteren we met trots de nieuwe State of Art website.

Een website waar de nieuwste collecties sfeervol worden gepresenteerd, veel interessante informatie te vinden is over de het merk State of Art en alle activiteiten en natuurlijk de gegevens van de verkoopadressen overzichtelijk worden getoond. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe website is de State of Art-sectie, waar we teruggrijpen op de heritage van het merk State of Art, de rijke historie van klassieke races en de ontwikkeling van het State of Art Headoffice.

Schitterende Porsche Collection
Met meer dan 30 klassieke Porsches is de State of Art Classic Porsche Collection de droom van elke Porscheliefhebber. Er zijn een aantal klassiekers die tot de meest indrukwekkende aller races worden gerekend. Deze klassiekers zijn rijk aan historie, glorieuze overwinningen en bloedstollende anekdotes, dit alles ondersteund door sfeervolle video's en mooie posters.

Uiteraard hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, de site is compatible met smartphones en tablets. Ook zijn er social media koppelingen geimplementeerd, dit alles met Google vriendelijkheid in ons achterhoofd.

kijk op: www.stateofart.com

Homepagina State of Art Verkoopadressen Porsche collectie