portfolio | slingeland ziekenhuis
Slingeland Ziekenhuis

Slingeland Ziekenhuis

Internet oplossing

 

PortfolioSlingeland Ziekenhuis

Slingeland Ziekenhuis lanceert compleet nieuwe site! De afgelopen tijd zijn we met veel plezier bezig geweest met een compleet nieuwe website voor het Singeland Ziekenhuis. De site kreeg behalve een nieuwe frisse uitstraling ook een nieuw Website Management Systeem. Een grote klus, omdat ook de bestaande content, enkele duizenden pagina's (!) hierin moest worden meegenomen en waar nodig moest worden aangepast.

In het Slingeland Ziekenhuis staan zo'n 1.600 vaste medewerkers voortdurend klaar om patiënten kwalitatief hoogwaardige zorg te verlenen. Hierbij staan professionele behandelingen, een vriendelijke bejegening, korte wachttijden, goede voorzieningen en volledige informatie over de behandelingen voorop. HPU werkt al jaren nauw samen met het Slingeland en verschillende andere zorginstanties, waardoor we steeds beter kunnen inspelen op de ontwikkelingen in deze sector. Zo blijven we leren en kunnen we ook met deze nieuwe site weer trots zijn op het resultaat! What's new?
Om de bezoeker zo snel en goed mogelijk van de juiste informatie te voorzien zijn de ingangen bezoeker en patiënten in de nieuwe website gesplitst. De website heeft een intelligente interne zoekmachine inclusief zoek- en spelfoutsuggesties en is uiteraard geheel Google vriendelijk. Alle pagina's hebben afzonderlijk van elkaar een social media share-functie. Tot slot is er een flexibel fotosysteem ontwikkeld waardoor de beheerder zelf eenvoudig foto's kan plaatsen. Wij wensen iedereen veel gebruikersgemak toe!
En reacties? Altijd welkom! Bekijk de nieuwe website op www.slingeland.nl

Homepagina Slingeland Ziekenhuis Kindertour Stuur een kaartje