portfolio | regio 8
Regio 8

Regio 8

Media WEBSITE

 

PortfolioRegio 8

Regionaal Mediacentrum Achterhoek is van start gegaan. Met het doel om de journalistiek in de regio een nieuwe impuls te geven. REGIO8 verzorgt dagelijks nieuws, actualiteiten en informatie uit de Achterhoek en de Liemers. REGIO8 heeft de ambitie om op termijn dagelijks een uur televisie te verzorgen, maar begint voorlopig met een journaal van 7 minuten.

Het is een nieuwe, maar belangrijke stap", vertelt Peter Berendsen. De directeur van Optimaal FM is een van de drijvende krachten achter het nieuwe project." Als streekomroep in de Achterhoek en de Liemers hebben wij de afgelopen jaren al geïnvesteerd in onze redactie en zij vormen nu de basis van het Regionaal Mediacentrum Achterhoek.

Vooraf is er uitgebreid gesproken met scholen, instellingen, gemeenten en provincie en een aantal van hen zijn nauw bij ons project betrokken.
Op die manier is Regio8 verzekerd van een brede steun, een basis voor de toekomst.

Deze krachtige online applicatie die door HPU speciaal ontwikkeld is voor het beheer van websites met een TV-Kanaal. Ook opzoek naar 1 centrale plaats waar u diverse media kanalen eenvoudig kunt beheren?

 
Neem dan contact met ons op.


Unieke CWM koppeling:
- Live TV 
- TV Gids 
- TV gemist
- Live Radio
- Radio gemist
- Radiomodule (gids en programma’s en radio gemist)
- Nieuwsbrief
- Bannermodule
- Weerbericht
- Zoeken in berichten en uitzending gemist
- Eenvoudig en met meerdere te personen te beheren.
- SEO vriendelijk


Kijk op: www.regio8.nl

REGIO 8