portfolio | luther mangos challenge
Luther-Mangos challenge

Luther-Mangos challenge

Website

 

PortfolioLuther-Mangos challenge

De Luther-Mango's Challenge 2014 is een eenmalige en daarmee unieke rally happening van Doetinchem naar Zandvoort op zaterdag 5 april 2014. De initiateifnemers zijn de gelijknamige bedrijven Grandcafé Luther uit Doetinchem en Mango's Beachbar uit Zandvoort.

De inschrijving, maximaal 50 equies, staat open voor deelnemers met speciale auto's en oldtimers. Bent u in het bezit van een klasieker of van bijvoorbeeld een, moderne, speciale Ferrari, Alfa Romeo, Mercedes, Masserati, Porsche of andere exoot, schrijft u zich dan in voor deze geheel verzorgde challenge inclusief rijden op het circuit in Zandvoort!

Het idee voor deze challenge is ontstaan naar aanelding van de deelname door beide bedrijven aan de Doetinchem classic car rally in 2013. De eigenaren zijn enthousiaste gastheren 'pur sang' en wilden met dit eenmalige evenement een gezellige rally dag neerzetten. Dat de beide bedrijven garant zullen staan voor een heerlijke invulling mag natuurlijk duidelijk zijn!

De 2014 editie zal starten in Doetinchem en finishen in Zandvoort. De 2015 editie zal starten in Zandvoort en finishen in Doetinchem.

De organisatie van de Luther-Mango's Challange is in handen van de stichting JM classic.

Luther Mango's Challenge Home Luther Mango's Challenge Vervolgpagina Ontwerp flyer