portfolio | hart van holland
Hart van Holland

Hart van Holland

Website

 

PortfolioHart van Holland

Hart van Holland biedt met haar 8 zalen ruimte voor feesten, diners en productpresentaties vanaf 50 tot 3000 personen. Door de diverse sferen van de zalen creëert u een feestsfeer voor iedere gast. Een loungeparty, een trendy disco of een chic dinerdansant!

Op de website van Hart van Holland krijgt de bezoeker op de homepagina direct het complete aanbod van de bijzondere evenement- en feestlocaties te zien. Naast het centrale beheer van de website ligt de focus ook op sfeer, dit doen we onder meer door afwisselende sfeerfoto's te gebruiken.

Om hoge zoekresultaten te kunnen waarborgen, hebben we tijdens de ontwikkeling van de website rekening gehouden met snelheid. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Google-vriendelijke URL's en ALT-teksten en zijn de titels, subtitels en meta tags via het WMS te beheren. Een mobiele website, nieuwsbrief en Social Media wordt in een vervolgfase ontwikkelt.

Kijk op: www.hartvanholland.nl

Welkom bij Hart van Holland. Hart van Holland, Groots, sfeervol, toegankelijk en verrassend. Verrassend doordacht, bijzonder compleet