portfolio | harskamperdennen
Harskamperdennen

Harskamperdennen

Website

 

PortfolioHarskamperdennen

Het kampeerterrein van Harskamperdennen is 16 ha groot, waarvan zo'n 11 ha. Harskamperdennen ligt binnen een (grofwild)raster en gaat op in de omringende natuur. En dat betekent geen coniferenhagen en dergelijke maar wel bijvoorbeeld grove dennen van meer dan 150 jaar oud en andere beplanting die ook in het omringende bos voorkomt.

Met het natuur- en ruimtegevoel die past bij de Veluwe, heeft Harskamperdennen een passende en uitdagende website gekregen. De website is geschikt gemaakt voor een tablet en desktop aan de hand van responsive design, om zo een brede groep aan te spreken. Ondanks het uitdagende ontwerp is de website eenvoudig te onderhouden door Harskamperdennen.

Door de flexibiliteit van de WMS, kunnen afbeeldingen, teksten en downloads erg eenvoudig beheerd worden. Afbeeldingen worden door het systeem verkleind, uitgesneden, uitgelijnd en correct geplaatst op de website. Zo kan Harskamperdennen ook in dit uitdagende ontwerp, zelf de website eenvoudig up-to-date houden.

Ook is de WMS voorzien van diverse speciale modules voor Harskamperdennen, zoals accommodaties, arrangementen en veldtypes.
Door onze specialistische kennis, zijn deze op maat ontwikkelde modules eenvoudig te implementeren en wordt het onderhoud van de website voor Harskamperdennen vele male eenvoudiger.

Kijk op: www.harskamperdennen.nl

Harskamperdennen Kampeerterrein Harskamperdennen Impressie Harskamperdennen Arrangementen