portfolio | dzc 68
DZC 68

DZC 68

Responsive Website

 

PortfolioDZC 68

DZC'68 is een specifieke zaterdagvoetbalclub met ongeveer 1.350 leden. Het competitievoetbal op het veld vindt dan ook alleen op de zaterdag plaats. Op Sportpark Zuid beschikt de club over een clubhuis, 15 kleedkamers, 5 wedstrijdvelden, waarvan 1 kunstgrasveld, en 3 trainingsvelden. DZC is toegankelijk voor alle geledingen binnen onze samenleving. Zowel in prestatiesport als breedtesport biedt de vereniging ruime mogelijkheden voor de voetballiefhebbers om hun sport te bedrijven, dat geldt zowel voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Voor DZC'68 hebben we een nieuwe gebruikersvriendelijke website ontwikkeld die voldoet aan de moderne eisen van internet. Zo is de website responsive opgebouwd, dat wil zeggen dat de website ook prima op mobiele apparaten zoals een tablet of smartphone kan worden bekeken.
 
In de voor DZC'68 op maatgeschreven Team module, kunnen eenvoudig spelersinformatie, begeleiding, trainingstijden en sponsoren worden beheerd. Eventueel aangevuld met team- en profielfoto's.
 
Er is daarnaast een real-time koppeling met de API van KNVB Dataservice gebouwd, de stand, uitslagen, programma (en afgelastingen) zijn zo voor alle teams altijd up-to-date en beschikbaar via de website.
 
Kijk op:

Homepagina DZC'68 Website DZC'68 DZC'68 ook te bekijken op Tablet & Mobiel