portfolio | duskpanel
Duskpanel

Duskpanel

community-applicatie

 

PortfolioDuskpanel

Voor het themakanaal Dusk! heeft HPU een unieke community-applicatie ontwikkeld, waardoor het aantal beoordelingen per dag is verviervoudigd, de workflow is geoptimaliseerd en de binding met de achterban aanzienlijk is verbeterd.

Het systeem
In het panelsysteem kunnen leden video's beoordelen en samen met de community bepalen welke de beste zijn. Daarnaast is het systeem voorzien van filmstatistieken, een top 10, forum en een poll. Het Duskpanel is volledig responsive ontwikkeld, waardoor deze niet alleen op een desktop maar ook op een tablet en een smartphone te gebruiken is. Door de HMTL5 player worden de video´s ook getoond op de smartphone.

Unieke koppeling
Om alle data (video's, gebruikers, beoordelingen, etc.) efficiënt en overzichtelijk te beheren, is er in samenspraak met Dusk! zorgvuldig projectproces beschreven, waarbij direct de juiste keuzes worden gemaakt. De unieke koppeling met ib broadcast zorgt dat het beheren van video voor zowel de TV als de website centraal gebeurt. Het beheersysteem is voorzien van inzichtelijke overzichtspagina's met filters, sorteeropties en exportfuncties naar Excel. 

Amerika
Na de succesvolle lancering en resultaten in Nederland, is besloten om Duskpanel ook te lanceren in Amerika. HPU verzorgt hiervoor alle internetactiviteiten: advies, hosting, domeinen, e-mail, (maatwerk)webdesign en webontwikkeling, waarbij Dusk! gegarandeerd is van service en kwaliteit.