portfolio | cooperatie des lands
Cooperatie des lands

Cooperatie des lands

Nieuwe website

 

PortfolioCooperatie des lands

Des Lands is een landelijk werkende coöperatie bestaande uit een grote diversiteit aan zelfstandige vakspecialisten die voor u kunnen werken aan groen/blauwe projecten. Wij zijn actief in het landelijk gebied of werken aan projecten in of om de stad. De coöperatie heeft geen winstdoelstelling.Des Lands biedt u zowel de voordelen van het inzetten van een kleine zelfstandige als de voordelen van de inzet van een groot ingenieursbureau.

HPU heeft voor Des Lands een eigentijdse, professionele mobielvriendelijke online portal ontwikkeld. De coöperatie des Lands biedt u een nieuwe vorm van dienstverlening. Een practische, efficiënte en effectieve manier om vakspecialisten voor u te laten werken. 

  • U kunt bij Des Lands terecht voor het laten uitvoeren van complete intergrale projecten. Van idee vorming met een gebiedsopgave, via een gedragen uitvoering, naar een jaren lang beheer van het eindresultaat.
  • Ook voor kleine opdrachten kunt u gebruik maken van de kennis en kunde van Des Lands leden, door het inhuren van een of meerdere vakspecialisten.
  • De coöperatie kan, indien gewenst, voor u de juiste vakspecialist zoeken bij uw opdracht.

Op zoek naar een vakspecialist bij u in de buurt?

kijk op: