portfolio | beijer besselink
Beijer Besselink

Beijer Besselink

Responsive website

 

PortfolioBeijer Besselink

Beijer Besselink is al sinds 1955 het toonaangevende bruidshuis van Oost Nederland. In Beltrum, net op de grens van Twente met de Achterhoek en Duitsland, vind je in de showroom een exclusieve collectie trouwjurken van internationale topmerken, waarvan een deel exclusief bij Beijer Besselink verkrijgbaar is.

HPU heeft voor Beijer Besselink, een sfeervolle professionele website ontwikkeld. Die uiteraard via ons online beheersysteem WMS eenvoudig zelf te beheren is. De website is ontwikkeld met HTML5 & CSS3 en responsive opgebouwd zodat de website ook geschikt is voor tablets en smartphones.

De nieuwe website heeft als doel om de doelgroep nog beter te informeren, maar ook te inspireren, waardoor de bezoeker direct met het juiste gevoel benaderd wordt. Hierdoor wordt de verbondenheid vergroot en zal de bezoeker eerder overgaan naar een contactmoment.

Via een collagemaker kan de bezoeker een sfeerimpressie maken van de items die een bezoeker mooi vindt. Nadat de bezoeker de collage afgerond heeft kan de de collage opgeslagen of gedeeld worden met de bekende social media kanalen.

Kijk op:
www.beijerbesselink.nl

Beijer Besselink producten Beijer Besselink collage Beijer Besselink show