portfolio | babor beauty center ermelo
BABOR Beauty Center Ermelo

BABOR Beauty Center Ermelo

Website

 

PortfolioBABOR Beauty Center Ermelo

BABOR Beauty Center Heerlickheijd van Ermelo is al 15 jaar een begrip. Met een team van enthousiaste en gediplomeerde schoonheidsspecialistes zijn zij gericht op de verzorging, verbetering en verjonging van uw huid.

HPU heeft voor BABOR Beauty Center een eigentijdse, professionele website voor een betaalbare prijs ontwikkeld. Een moderne dynamische Google vriendelijke site, die uiteraard via ons online beheersysteem WMS eenvoudig zelf te beheren is. De website is ontwikkeld met HTML5 & CSS3 en responsive opgebouwd zodat de website ook geschikt is voor tablets en smarthphones. 

De voordelige website is standaard voorzien van diverse interessante features zoals, nieuws, Facebook en Twitter intergratie, zelf beheerbare afbeeldingen slider, en een routeplanner. 

HPU internet services Doetinchem verzorgt BABOR Beauty Center diverse internetactiviteiten: advies, hosting, domeinen, webdesign en webontwikkeling, waarbij zij gegarandeerd is van service en kwaliteit van HPU internet services Doetinchem.


kijk op:
www.beautycenterermelo.nl