nieuws | verhuizing serverpark hpu
Verhuizing serverpark HPU

Verhuizing serverpark HPU

 

NIEUWS

Verhuizing serverpark HPU

U VERHUIST AUTOMATISCH MEE
Al onze websites draaien op een speciaal beveiligd serverpark, dat zorgt dat uw website altijd beschikbaar is en alle gegevens veilig worden opgeslagen. Om de kwaliteit, snelheid en veiligheid van onze producten te waarborgen en te blijven verbeteren, gaan we een nieuw serverpark in gebruik nemen. Daarmee verhuist dus ook uw website, platform of webshop mee en profiteert u automatisch van alle voordelen!

BETER, SNELLER EN GROENER!
De verhuizing zorgt ervoor dat wij nu en in de toekomst meer capaciteit en betere faciliteiten tot onze beschikking hebben. De bereikbaarheid van uw website zal daardoor nog betrouwbaarder en sneller worden. Ook de grote aandacht voor het milieu is een belangrijke reden om ons serverpark te verhuizen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van groene stroom en andere milieuvriendelijke maatregelen op het gebied van bijvoorbeeld koeltechniek.

NEUSJE VAN DE ZALM
Het nieuwe serverpark is voorzien van de beste hardware en software en beschikt over de meest moderne faciliteiten op het gebied van koeling, beveiliging en brandpreventie. Voor de kenners: het serverpark is gecertificeerd met ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en VEB beveiligingsklasse 4.

WAT MERKT U VAN DE VERHUIZING?
Van de migratie van het huidige platform naar het nieuwe energiezuinige serverpark merkt u in principe niets. Uw huidige website en e-mail instellingen blijven hetzelfde. Mocht dit anders zijn, dan nemen wij persoonlijk contact met u op. De migratie wordt gefaseerd doorgevoerd en is naar verwachting begin juni gereed.

Mocht u vragen hebben, schroom dan vooral niet en neem contact met ons op via 0314 365008 of service@hpu.nl.