nieuws | hpu lanceert broertje van
HPU lanceert broertje van

HPU lanceert broertje van

 

NIEUWS

HPU lanceert broertje van

Snel een goede website online: hoe moeilijk kan het zijn? Dat valt wel mee dus. broertjevan bouwt binnen twee weken een mooie responsive website voor je bedrijf of club. Professioneel, onderscheidend en goed vindbaar, en zeker niet te duur.

Het idee is vrij simpel. Er zijn al zoveel mooie en effectieve standaardonderdelen beschikbaar. Daar maken we graag gebruik van. Zo bouwen we snel een complete eigen website voor je met alle functionaliteiten en in de kleur en smaak die je wilt. Geen rocketscience dus, maar wel praktisch en slim. Het scheelt namelijk ook enorm in de bouwtijd en kosten. Je kunt later zelf zaken in het CMS veranderen en toevoegen. Je kunt het ook laten zoals het is.

Lekker Achterhoeks
Als broertjevanHPU hebben we veel geleerd van onze grote broer. Zoals de techniek om een stabiele, goed vindbare responsive website te bouwen. Zij zijn de echte denkers en bouwers: HPU ontwikkelt prachtige websites op maat. Wij zijn meer van de praktische kant. We maken gebruik van wat er al is en bouwen daarmee snel professionele websites. Goed en eigen, maar zonder ingewikkeld maatwerk design. In aanpak lijken we zeker op elkaar. We houden ook van een open en persoonlijke manier van samenwerken. Lekker Achterhoeks: gáán en doen wat je zegt.
kijk op: broertjevanhpu.nl