nieuws | brekend wij gaan verhuizen
BREKEND Wij gaan verhuizen

BREKEND Wij gaan verhuizen

Grotere jas voor HPU

 

NIEUWS

BREKEND Wij gaan verhuizen

Verhuizing een feit!

We zijn er achter de schermen al een tijd mee bezig, maar nu gaat het echt gebeuren. HPU verhuist alle activiteiten naar een twee keer zo groot kantoorpand elders op bedrijventerrein Wijnbergen. Een grotere jas was nodig, omdat het huidige kantoor aan de Expeditieweg 13 te klein is geworden om de groei van de afgelopen jaren op te vangen. Het nieuwe adres wordt per 1 december a.s. Innovatieweg 20B. 

HPU (Home Page Unlimited) begon al in 1996 met het maken van websites.
“Hoe het was toen we begonnen is niet te vergelijken met waar we nu staan,” zegt medeoprichter en -eigenaar Jeroen Nienhuis. “Met enkel een goede website maken die hoog staat in Google red je het niet meer. Een online strategie maakt onderdeel uit van een bedrijfsstrategie. Daarom hebben we door de jaren heen een team van experts bij elkaar verzameld waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn. Van advies tot het ontwerpen en bouwen van een site, voor elke tak van sport hebben wij specialisten in huis. Dat verklaart ondanks de crisis die ook ons heeft geraakt, toch onze groei en daar zijn we best trots op!”
HPU maakt behalve websites onder meer webshops, website management systemen en mobiele toepassingen. Ook worden er in het bedrijf geregeld gratis workshops georganiseerd. Een ander succesvol concept is Actief WebSupport, een service die zorgt dat bedrijven permanent actief en effectief online kunnen zijn, ook op hun social media.

Zus
Zusterbedrijf Instore Broadcast, gevestigd in het zelfde pand aan de Expeditieweg, verhuist mee met HPU. Instore Broadcast werd 8 jaar geleden opgericht door Boudewijn van de Bogert samen met Wim Krist in hetzelfde pand als HPU. Jeroen: “We werken nauw samen met Instore Broadcast en versterken elkaar. Zeker als het gaat om interactieve websites met geïntegreerde tv-aansturingen, die niet meer weg te denken zijn tegenwoordig. Die aansturingen worden door Instore Broadcast ontwikkeld.”

Toekomst
HPU en Instore betrekken elk een ruime etage van het gloednieuwe pand aan de Innovatieweg. Momenteel wordt nog volop gewerkt het pand naar wens aan te passen en in te richten. Jeroen sluit af: “We hebben met dit nieuwe kantoor de ideale plek gevonden om onze ambities nog jaren vol te houden. We zijn klaar voor de toekomst!”