blog | hpu | we hebben een nieuwe website
We hebben een nieuwe website

We hebben een nieuwe website

Baukje Nicolai, Ypsilon Doetinchem

 

We hebben een nieuwe website

Ik, Baukje Nicolai, heb het behoorlijk van de daken geschreeuwd - en dat mag ook, vind ik - als je ergens trots op bent. Natuurlijk is die website er niet zomaar. Je moet het willen, er energie en tijd in steken. Dat geeft best wat gedoe voor een sportvereniging, aangezien deze op subsidies, contributies, sponsoring, acties en de bereidwilligheid, tijd en inzet van vrijwilligers moet draaien (Onze trainers/leiders zijn allemaal gediplomeerd).

Sinds kort mag ik mijzelf voorzitter van gymnastiekvereniging Ypsilon te Doetinchem noemen. Behalve voorzitter ben ik (huis)moeder in een samengesteld gezin met zeven kinderen, en schrijf ik regelmatig blogposts voor www.gezinspiratie.nl. Ik vind het heerlijk om dingen in beweging te zetten en de positieve uitwerking van inzet te ervaren.
Ypsilon Doetinchem

Dertien oktober j.l. ben ik met Sigrid Steverink, public relations bij Ypsilon, naar de master class 'Gymsport = goud!’ geweest. Hans van Zetten, onder andere bekend als televisiecommentator, hield een enthousiast verhaal over sport in het algemeen en de gymsport in het bijzonder.
“Gymsport is de basissport voor iedereen. Het ervarend leren van alle grondvormen van bewegen heeft het jonge kind nodig voor de alzijdige groei en ontwikkeling. Gymsport staat garant voor persoonlijke groei. Maar gymsport is bovenal sociaal vormend. Fair Play is impliciet aanwezig. Gymsport biedt optimale mogelijkheden voor het herkennen en erkennen van sporttalent. Ook voor andere sporten.”, aldus Hans van Zetten.

Ik vind sport belangrijk. Ook, of misschien wel juist, in tijden als de huidige. Sporten houdt lichaam en geest gezond. Meerdere onderzoeken tonen dat aan. Ik zelf merk dat ik mij fitter voel en helderder kan denken wanneer ik regelmatig sport, bovendien is het erg gezellig bij Ypsilon.

Het leuke van gymsport is, dat je het op alle leeftijden kunt beoefenen. Een lidmaatschap bij Ypsilon begint bij de peutergym en eindigt op het moment wanneer je geen lid meer wilt zijn. Waar andere sporten geen mogelijkheid meer hebben omdat er geen doelgroep/leeftijdscategorie voor is, biedt gymsport nog steeds mogelijkheden.

Dankzij bedrijven als HPU internet services kunnen we onze club een positieve boost geven. Het is fijn om bij een club te horen die meer biedt dan alleen de gelegenheid om te sporten, daar hoort zeker een mooie website bij.

Dank je wel HPU!Er zijn nog geen reacties!